14/6/08

12/6/08

εξ΄ου και μελάς,λας.


σήμερα να γελάσουμε

Πώς αντιδρά το κάθε ζώδια μπροστά σε διάφορες καταστάσεις; Σε θέματα της καθημερινότητας; Πόσο ζοχάδας είναι ο Κριός, πόσο συναισθηματικός ο Καρκίνος και πόσο γραψαρχ….ς ο Δίδυμος; Η αστρολογική μας δεινότητα σε συνάρτηση με την αναζήτηση μέσα στο διαδίκτυο, σας παρουσιάζει τους προβλεπόμενους χειρισμούς και τις αντιδράσεις κάθε ζωδίου, όταν βρίσκεται απέναντι στην πραγματικότητα μιας καμένης λάμπας!ΚΡΙΟΣΠροσπαθώντας να βγάλει την λάμπα, ξεχαρβαλώνει και το ντουί. Αγανακτισμένος ξεριζώνει το καλώδιο και φεύγει.ΤΑΥΡΟΣΠόσο κάνει μια λάμπα;ΔΙΔΥΜΟΙΘα ανάψει ένα φακό και θα συνεχίσει να μιλάει στο τηλέφωνο.ΚΑΡΚΙΝΟΣΌταν πεισθεί ότι η λάμπα είναι οριστικό παρελθόν, θα την αφήσει στη θέση της για να του θυμίζει τις έντονες στιγμές που πέρασαν μαζί.ΛΕΩΝΠρώτα παίρνοντας το κατάλληλο ύφος θα βγάλει ένα λογύδριο για το δράμα της καμένης λάμπας. Ύστερα, και μέσα σε μια επιβλητική τελετή εγκαινίων, θα φωνάξει έναν Παρθένο για να κάνει την αλλαγή, ενώ αυτός, από μακριά για να μη σκονίζεται, θα εποπτεύει.ΠΑΡΘΕΝΟΣΘα κλείσει τον γενικό και θα πάρει μια καρέκλα, αφού πρώτα βάλει εφημερίδες για να μη λερώσει. Στη συνέχεια θα καθαρίσει το ντουί με οινόπνευμα και βαμβάκι και την λάμπα με υγρό πανί που δεν αφήνει χνούδια. Ακολουθεί πιάσιμο της λάμπας με χαρτομάντηλο και βίδωμα. Τελειώνοντας: απολύμανση της λάμπας εκ νέου, φύλαγμα της παλιάς για πιθανή αξιοποίησή της, η καρέκλα στη θέση της και μετά από δύο ώρες όλα είναι στην εντέλεια.ΖΥΓΟΣΑκόμα συσκέπτεται γιατί δεν έχει αποφασίσει το σχήμα και το χρώμα της λάμπας.ΣΚΟΡΠΙΟΣΘα βγάλει επιτέλους τα μαύρα γυαλιά του.ΤΟΞΟΤΗΣΑφού διαβάσει τα πάντα για τις λάμπες φθορισμού, τα ευγενή αέρια, τα φωτόνια, τα Θεοφάνεια και τον Φλάς Γκόρντον, θα προεκτείνει το καλώδιο της λάμπας του διπλανού δωματίου.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΠρώτα θα περιμένει το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης. Ύστερα θα υποβάλει γραπτή αίτηση, δήλωση με χαρτόσημο, αριθμό πρωτοκόλλου κ.λπ. Θα περιμένει δυο τρεις μέρες για να την εγκρίνει και τελικά θα αναθέσει την εργασία σε ειδικό τεχνικό.ΥΔΡΟΧΟΟΣΘα ζητήσει την συγκατάθεση της λάμπας για την αλλαγή. Μετά την άρνησή της, θα συντάξει το μανιφέστο του ηλεκτρολόγου και θα την καταργήσει.ΙΧΘΥΕΣΠοια λάμπα; Δεν βλέπω τίποτα!

11/6/08

τα φίδια και τα σκυλιά,πρώτα-πρώτα για το σεισμό

αν ρωτήσεις δεν θα σου πουν,αλλά μέσα τους το νοιώθουν και το ξέρουν.ο γαιοσήστης ο Ποσειδώνας είναι ο κυρίαρχος και ο εγκέλαδος τελειώνει την τζομπ.

'' Χαλεπόν πολλάς οδούς άμα του βίου βαδίζειν '' (Δύσκολο να βαδίζεις πολλούς συγχρόνως δρόμους του βίου. )

επειδή προαισθάνομαι ένα κρύο βραδινό αεράκι που έρχεται από την θάλασσα μακρυά ,και πάει για το βουνό,οφείλω να δηλώσω,ότι μλκς,μρξστς,μωρός, δεν ήθελα να γίνω,οπότε αυτό το κουστούμι...το να επαναλαμβάνεται δλδ η ιστορία,την 2η σαν φάρσα,εγώ δεν το φοράω,.....αλλά απεναντίας θα σας πω ότι ............. ου δύνασαι στον αυτόν ποταμόν δις εμβήναι.

6/6/08

Ε λοιπόν,εν αρχή ήταν το ποτάμι(για το λόγο δεν μάθαμε ποτέ,σκοτεινός-φωτεινός;ντιπ.).πως το λένε..στριφογυριστά,φιδίσια,γλυκά μάλλον, και μόνο στα μέρη με θρύλους απότομα και άγρια,πήγαινε και βοηθούσε τον Πηνειό να γίνει μεγάλος ποταμός!αυτό έκανε το λαγκάδι
λοιπόν,και το κάνει όπως λένε, οι παλιοί ,από τα μυκηναικά χρόνια.

το 2ο που θέλω να ρωτήσω,αν θα λέμε όλη την αλήθεια,μεταξύ μας δλδ.

ενώ είχαμε δουλειές,τόνα νύσταζε,τάλλο μουσική .ναι σου λέω!

4/6/08

Γνωριμίες

πριν συστηθώ,θα ήθελα την γνώμη σας σε αυτά τα παρακάτω.

δεν έχουμε χρόνο,
γιατί όχι μόνο ...
δεν αφαιρούμε τπτ.... από την Μάννα γη,
(Γαία)
(πόσο μάλλον εμείς οι Γραικοί),
αλλά όλο και προσθέτουμε,
{συμπεριφορά τουρίστα στα Ιμαλάια,στο Διάστημα,στον Όλυμπο }..που αφήνει ίχνη!(σκουπίδια)}
έχοντας,
(καπάκι) αντίληψη... της βαρβαρότητας μας,..... συνεχίζουμε ......
(το τροπάρι του καραγκιόζη,πέντε σου έδωσα και πέντε που δεν μου έδωσες,πάτσι).